KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
2. Grál Háború 3.nap

Dél:
Julian lemegy megverekedni Meliodassal és Tristannal, meg is találja őket a tengerparton chilelve. A Ruler srác szemei feketén izzanak a gyülőlettel rögtön, amit Meliodas elért azzal, hogy Mattet dicsérte, míg őt szídta. Tristan amint meglátja nem is szarozik a hárfa íjával tüzet nyit rá, de ellenfele pusztán a tövises kezeivel megfogja támadásait és kettétöri, Meliodas is ráugrik közben, de egy geci nagy vihar támad ekkor, ami elrepíti mind2t és egy sziklának zúzodva szörnyet hal Tristan, míg Meliodasra ráportol Julian és halálra mágiázza. Miután ezzel végzett jelez Sakurának, aki 1 reijuuért cserébe magához idézi.

Észak:
Merlin leggyorsabbként eléri a Pendragonokat, akik épp Caren bázisára tartanak. Ők megkérdőjelezik Merlin szándékát, de hajlandók vele szövetkezni. Nem sokkal ezután odaérnek a bázishoz Achillessel, Shirouval , Aratával(szolgáival is) és Emiyávall együtt. Így kialakul egy 4v4 harc. Arata egy fekete nappal kezd reijuzott Astral Trinityként, amit Merlin le avalon kertez. Arata dühösen emiatt megsorozza Merlint, aki hárítgat shigure soen ryuval, de ami eléri támadás azt lexarja, mert felregenerálja magát.
Muramasa közben Berserker kártyázva ráugrik a triumvirátusra és próbálja ellopni a fegyvereiket, de Artúriának már volt dolga Lancelot erejével, így ő sikeres ellenáll és mana kitörésekkel távoltartja. A legriderebb Lancer és a leglancerebb Rider eközben speedfightot vívnak, egyik a lován másik pusztán a saját nemesi sebességét kihasználva. Ebben Achilles felül is kerekedik és lerúgja a lóról Artúriát, aki a földre zuhanva bukfencezik egy sort. Amakusa közben elcsórja Atalantát és Kidet tőlük xd és mágikus jeleket rajzolgat háborítattlanul, amikkel megidéz egy szo...
De nem megy ez neki ilyen könnyen, mert megérkezik Saber Lancelot is aki rátámad az akciózása közben. Rögtön a Baptítsa Rítushoz is nyúl, de Lanceloton valamiért ez nem működik. Shirou ezen felcseszi magát és mennek rá a familiárisai, fekete kulcsok, hárpiák minden. Ekkor viszont egy olyan dolog történik, amitől Shirou állatai meghalnak rip. 

https://www.youtube.com/watch?v=JrNKIoNjPBY
Saber Lancelot felfedi valódi kilétét, aki maga Rokudo Mukuro és a genjuu gagaial varjai szétbaxszák az atya cuccait. Amakusa ezen még inkább felhergeli magát, mert csak neki szabadna ilyen kísérteties belépőzni, így parancsba adja Achillesnek, hogy Achilles Cosmost most!! A cosmost látva mindenki kiultizik xdddd, mindenkiben félelm lesz, Mukuro illúziónálni akarja, Merlin leavalonozni, Pendragonék le excalibúr/rhongomyniadozni. Az eddig menedékben lévő Karna pedig rá manakitörésez.
És voálááá a kozmoszt legyőzik, de Achilles leszúr közben minden ellenséget, akit elér azaz a 2 pendragont, merlint, karnát. A pendragonok meg is halnak, de a másik 2 túléli. A 3.al Saberrel pedig maga a Muramasa Saber végez közben az előző rosszalkodása miatt.
Ezen nagy kavarodás közepette mostmár az eddig bújkált Sakura Matou is előbújik Dark Sakura alakban és a már megérkezett szolgája Julian is, aki kegyetlenül leszúrja Achilles sarkát flash airezve. Ez kurvára nem fájt  nírnek, de akkora Ronaldos lábfájdalmas hisztit lenyom mint a fene. Merlin kapva a helyzeten el virág teleportál a grálért, de ezt Amakusa nem hagyja annyiban és ő is így tesz. Arata szolgái ekkor támadást intéznek a maradék itt maradt ellenségre, míg ő maga is rohan a grálért, mukuro pedig egy illúzióban eltűnik.
Julian erre csak vállat von és megidézi a szolga hadseregét, míg Sakura Saber Altert idézi meg és véres harcba bocsátkoznak Karnával, Muramasával, Achillessel és Arata szolgáival, de Karna az üt mindenkit is mert ő akar az mvp lenni. 
A templom belsejében Caren Hortensia ugyanakkor még felkészülten képes várni az ellenségeket. Kid és Atalanta odavonultak hozzá menekülni a kavarodás közepette, de ez nagy hiba volt, Kid szétloccsant feje terül el a padlón és a dühödt Atalanta készen áll mestere parancsait követni. Elindul itt a végső csata a Grálért Merlin, Amakusa és Atalanta között. 
Később Mukuro és Arata is ideér, előbbi megint a varjaoit spammeli, amiket Arata agyon mágiáz, de sok sérülést szenved ebben. De Atalantát megöli velük.

A másik hadszíntéren ugyanakkor a nagy harc közben Achillest egy flash air telibetalálja és bekerül Sakura csápjai közé, amitől megszületik nír profilképként használt Achilles Alter

Az új Matou szolga gyülőlettel telve megöli a sok familiáris és segítő segítségével Karnát, így megnyerve a grál háborút a Sakura csapatnak. A 10.pont elérésére a grál hordozó eltűnik a templomból és megjelenik Sakuráék előtt.


Összegzés:
- Mukuro és Karna +1 pont
- Sakura és Julian +4 pont
- Arata és Saber +2 pont
- Amakusa Shirou  +3 pont
- Achilles + 4 pont
- Merlin +1 pont


Végpontszám:
- Deni: 1 pont
- Matt és Soul: 1 pont
- Snickers: 2 pont
- Muda: 3 pont
- Marcus és Foxy: 5 Pont
- Wattson és Tatsu: 6 pont
- Edem: 7 pont
- Near: 8 pont
- Blackangel és Daemon: 10 pont


Jutalmazás:
- Minden résztvevő kap pontoként  1000 erőt és ryot
- Near:  MVP cím az event alatt 4 szolga sajátkezű megöléséért, + Alter Achilles képesség (ezen alakban kigyúrtabb, de jóval lassabb, Sakura ellen nem használhatja)
- Blackangel és Daemon: kívánság
- Wattson: Khr-illusionist cím az eventek alatt nyújtott illúzióiért +a 2 mukuro pokol gyűrű
- Edem: Amakusa Shirou Alter (Avanger) szolga + a Tized nevében 1.000ryot szedhet naponta az egyháznak(magának)
- Foxy: Vasavi Shakti fegyver , képességek nem vehetőek vele
- Marcus: 1 Einzbern Homonkulusz
- Muda: szabadon választott mágikus tábla
- Tatsu: szabadon választott mágikus tábla
- Snickers: 2 pont egy petre
- Deni: 1 láng tábla

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!