KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
2. Grál Háború 3.nap

Dél:
Julian lemegy megverekedni Meliodassal és Tristannal, meg is találja őket a tengerparton chilelve. A Ruler srác szemei feketén izzanak a gyülőlettel rögtön, amit Meliodas elért azzal, hogy Mattet dicsérte, míg őt szídta. Tristan amint meglátja nem is szarozik a hárfa íjával tüzet nyit rá, de ellenfele pusztán a tövises kezeivel megfogja támadásait és kettétöri, Meliodas is ráugrik közben, de egy geci nagy vihar támad ekkor, ami elrepíti mind2t és egy sziklának zúzodva szörnyet hal Tristan, míg Meliodasra ráportol Julian és halálra mágiázza. Miután ezzel végzett jelez Sakurának, aki 1 reijuuért cserébe magához idézi.

Észak:
Merlin leggyorsabbként eléri a Pendragonokat, akik épp Caren bázisára tartanak. Ők megkérdőjelezik Merlin szándékát, de hajlandók vele szövetkezni. Nem sokkal ezután odaérnek a bázishoz Achillessel, Shirouval , Aratával(szolgáival is) és Emiyávall együtt. Így kialakul egy 4v4 harc. Arata egy fekete nappal kezd reijuzott Astral Trinityként, amit Merlin le avalon kertez. Arata dühösen emiatt megsorozza Merlint, aki hárítgat shigure soen ryuval, de ami eléri támadás azt lexarja, mert felregenerálja magát.
Muramasa közben Berserker kártyázva ráugrik a triumvirátusra és próbálja ellopni a fegyvereiket, de Artúriának már volt dolga Lancelot erejével, így ő sikeres ellenáll és mana kitörésekkel távoltartja. A legriderebb Lancer és a leglancerebb Rider eközben speedfightot vívnak, egyik a lován másik pusztán a saját nemesi sebességét kihasználva. Ebben Achilles felül is kerekedik és lerúgja a lóról Artúriát, aki a földre zuhanva bukfencezik egy sort. Amakusa közben elcsórja Atalantát és Kidet tőlük xd és mágikus jeleket rajzolgat háborítattlanul, amikkel megidéz egy szo...
De nem megy ez neki ilyen könnyen, mert megérkezik Saber Lancelot is aki rátámad az akciózása közben. Rögtön a Baptítsa Rítushoz is nyúl, de Lanceloton valamiért ez nem működik. Shirou ezen felcseszi magát és mennek rá a familiárisai, fekete kulcsok, hárpiák minden. Ekkor viszont egy olyan dolog történik, amitől Shirou állatai meghalnak rip. 

https://www.youtube.com/watch?v=JrNKIoNjPBY
Saber Lancelot felfedi valódi kilétét, aki maga Rokudo Mukuro és a genjuu gagaial varjai szétbaxszák az atya cuccait. Amakusa ezen még inkább felhergeli magát, mert csak neki szabadna ilyen kísérteties belépőzni, így parancsba adja Achillesnek, hogy Achilles Cosmost most!! A cosmost látva mindenki kiultizik xdddd, mindenkiben félelm lesz, Mukuro illúziónálni akarja, Merlin leavalonozni, Pendragonék le excalibúr/rhongomyniadozni. Az eddig menedékben lévő Karna pedig rá manakitörésez.
És voálááá a kozmoszt legyőzik, de Achilles leszúr közben minden ellenséget, akit elér azaz a 2 pendragont, merlint, karnát. A pendragonok meg is halnak, de a másik 2 túléli. A 3.al Saberrel pedig maga a Muramasa Saber végez közben az előző rosszalkodása miatt.
Ezen nagy kavarodás közepette mostmár az eddig bújkált Sakura Matou is előbújik Dark Sakura alakban és a már megérkezett szolgája Julian is, aki kegyetlenül leszúrja Achilles sarkát flash airezve. Ez kurvára nem fájt  nírnek, de akkora Ronaldos lábfájdalmas hisztit lenyom mint a fene. Merlin kapva a helyzeten el virág teleportál a grálért, de ezt Amakusa nem hagyja annyiban és ő is így tesz. Arata szolgái ekkor támadást intéznek a maradék itt maradt ellenségre, míg ő maga is rohan a grálért, mukuro pedig egy illúzióban eltűnik.
Julian erre csak vállat von és megidézi a szolga hadseregét, míg Sakura Saber Altert idézi meg és véres harcba bocsátkoznak Karnával, Muramasával, Achillessel és Arata szolgáival, de Karna az üt mindenkit is mert ő akar az mvp lenni. 
A templom belsejében Caren Hortensia ugyanakkor még felkészülten képes várni az ellenségeket. Kid és Atalanta odavonultak hozzá menekülni a kavarodás közepette, de ez nagy hiba volt, Kid szétloccsant feje terül el a padlón és a dühödt Atalanta készen áll mestere parancsait követni. Elindul itt a végső csata a Grálért Merlin, Amakusa és Atalanta között. 
Később Mukuro és Arata is ideér, előbbi megint a varjaoit spammeli, amiket Arata agyon mágiáz, de sok sérülést szenved ebben. De Atalantát megöli velük.

A másik hadszíntéren ugyanakkor a nagy harc közben Achillest egy flash air telibetalálja és bekerül Sakura csápjai közé, amitől megszületik nír profilképként használt Achilles Alter

Az új Matou szolga gyülőlettel telve megöli a sok familiáris és segítő segítségével Karnát, így megnyerve a grál háborút a Sakura csapatnak. A 10.pont elérésére a grál hordozó eltűnik a templomból és megjelenik Sakuráék előtt.


Összegzés:
- Mukuro és Karna +1 pont
- Sakura és Julian +4 pont
- Arata és Saber +2 pont
- Amakusa Shirou  +3 pont
- Achilles + 4 pont
- Merlin +1 pont


Végpontszám:
- Deni: 1 pont
- Matt és Soul: 1 pont
- Snickers: 2 pont
- Muda: 3 pont
- Marcus és Foxy: 5 Pont
- Wattson és Tatsu: 6 pont
- Edem: 7 pont
- Near: 8 pont
- Blackangel és Daemon: 10 pont


Jutalmazás:
- Minden résztvevő kap pontoként  1000 erőt és ryot
- Near:  MVP cím az event alatt 4 szolga sajátkezű megöléséért, + Alter Achilles képesség (ezen alakban kigyúrtabb, de jóval lassabb, Sakura ellen nem használhatja)
- Blackangel és Daemon: kívánság
- Wattson: Khr-illusionist cím az eventek alatt nyújtott illúzióiért +a 2 mukuro pokol gyűrű
- Edem: Amakusa Shirou Alter (Avanger) szolga + a Tized nevében 1.000ryot szedhet naponta az egyháznak(magának)
- Foxy: Vasavi Shakti fegyver , képességek nem vehetőek vele
- Marcus: 1 Einzbern Homonkulusz
- Muda: szabadon választott mágikus tábla
- Tatsu: szabadon választott mágikus tábla
- Snickers: 2 pont egy petre
- Deni: 1 láng tábla

 

Pontos idő

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

Társoldalunk a 
//shichibukai.gportal.hu/

Karakterfoglalás:
június 4. (csütörtök) 17:00-tól

Karakterkérés:
június 5. (péntek) 15:00-tól

 

Nevelés:
június 6. (szombat) 10:00-tól

Ezen dátumokkal kinyit, várunk ott is mindenkit szeretettel.

 
 
 
 
 
 


Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.