KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
2. Grál Háború 2.Nap

Grál Háború 2.Nap
Nyugat:

Ezúttal az események itt vesznek különös fordulatot. Szarumán, aki elég lassan talát ki valami tacticát, emiatt már nem igen volt ideje felkészülni rendesen és telibe kapta őt Muramasa , Arata, Karna és Mukuro. Nos és hát kardélre hányta a Saber szerencsétlent. Szarumán volt, nincs.
Ezután meg még ideér Sakura és a sötét Ruler és csoportosan elmennek egy benzinkúthoz dolgozónak.  A benzinkúton meg áll tankolni Gilgamesh és Judal. Itt egy vére leszámolás bontakozik ki melyben végül Judalt megöli Karna a lándzsájával amit visszakapott, Sakura pedig elfogyassza Archert uzsinak. 
Ezután jööön a hupsz áruláás! Mind Araták + mukuroék , mind sakuráék rátámadnak a másikokra, vagyis ez történne, de megjelenik 3 másik szolga is.

Ők a grál őrzőjének Caren Hortensiának a szolgái, aki megunta ezt a grál háborút és magának akarja a győzelmet, így rátámadnak a résztvevőkre.
Saber Artúria excalibúrral verekszik Shirouval és közelharcban sok sebet is ejt rajta.
Lancer Artúria a rhongomyniaddal átszúrja Karna testét, de szerencsére páncélja védelmezi őt,így nem okoz ez végzetes sérülést, míg Saber Arthúr Julianra spammel jó pár mana kitörést, aki a flash airrel épp hogy csak elmenekülget. 
A 3 Pendragon óriási fenyegetését látva a mesterek egyenlőre menekülőt fújnak 3 különböző irányba. Szerencséjükre erre jön Kid és Atalanta akiket elfognak helyettük és elviszik magukkal őket.
Este viszont, így nem ütközik meg Mukuro és Arata tekintve, hogy a háború mily különös fordulatot vett.


Dél:
Meliodas és Tristan itt dekkol még mindig.
Kelet:
itt sincs semmi
Észak:
Amakusa egy templomi bázist kialakít és megszerez minden információt köztük azt is, hogy Caren nem játszik tisztességesen. Tudván jelenleg nem tartozkodnak ott az szolgái, ezért elmegy számon is kérni őt, a templomban nagy veszekedés tör ki közöttük. Caren győzködni, hogy a grál felügyelő miért ne nyerhetne ő maga, míg Shirou ennek az ellenkezőjéről győzködi Kirei szintén szadista lányát. Mivel templomban nem akar vért ontani, ezért annyiban hagyja egyenlőre és visszatér búvóhelyére Achillessel, ahol értesíti az egyházát a megbízott kihágásáról. Ezen búvóhelyet sunyiban figyeli Merlin mindvégig.

Összegző:
- Judal és szolgája kiesett
- Szarumán kiesett
- Kid és szolgája fogságban
- Arata és Muramasa + 2 pont
- Mukuro és Karna + 2 pont
- Szarumán + 1 pont
- Meliodas és Tristan + 0 pont
- Kid és atalanta + 0 pont
- Achilles és Shirou + 1 pont
- Sakura és Julian + 2 pont
- Merlin + 1 pont
- A grál bázisának megtámadása szabaddá vált, többé nem ad mínusz pontot Caren kivágása miatt
- kiesett szolgák száma eddig: 5, győzelemhez szükséges még mindig: 8 és a grál megléte vagy 10 pont vagy utolsó túlélő csapatban benne lét

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!