KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
2. Grál Háború 2.Nap

Grál Háború 2.Nap
Nyugat:

Ezúttal az események itt vesznek különös fordulatot. Szarumán, aki elég lassan talát ki valami tacticát, emiatt már nem igen volt ideje felkészülni rendesen és telibe kapta őt Muramasa , Arata, Karna és Mukuro. Nos és hát kardélre hányta a Saber szerencsétlent. Szarumán volt, nincs.
Ezután meg még ideér Sakura és a sötét Ruler és csoportosan elmennek egy benzinkúthoz dolgozónak.  A benzinkúton meg áll tankolni Gilgamesh és Judal. Itt egy vére leszámolás bontakozik ki melyben végül Judalt megöli Karna a lándzsájával amit visszakapott, Sakura pedig elfogyassza Archert uzsinak. 
Ezután jööön a hupsz áruláás! Mind Araták + mukuroék , mind sakuráék rátámadnak a másikokra, vagyis ez történne, de megjelenik 3 másik szolga is.

Ők a grál őrzőjének Caren Hortensiának a szolgái, aki megunta ezt a grál háborút és magának akarja a győzelmet, így rátámadnak a résztvevőkre.
Saber Artúria excalibúrral verekszik Shirouval és közelharcban sok sebet is ejt rajta.
Lancer Artúria a rhongomyniaddal átszúrja Karna testét, de szerencsére páncélja védelmezi őt,így nem okoz ez végzetes sérülést, míg Saber Arthúr Julianra spammel jó pár mana kitörést, aki a flash airrel épp hogy csak elmenekülget. 
A 3 Pendragon óriási fenyegetését látva a mesterek egyenlőre menekülőt fújnak 3 különböző irányba. Szerencséjükre erre jön Kid és Atalanta akiket elfognak helyettük és elviszik magukkal őket.
Este viszont, így nem ütközik meg Mukuro és Arata tekintve, hogy a háború mily különös fordulatot vett.


Dél:
Meliodas és Tristan itt dekkol még mindig.
Kelet:
itt sincs semmi
Észak:
Amakusa egy templomi bázist kialakít és megszerez minden információt köztük azt is, hogy Caren nem játszik tisztességesen. Tudván jelenleg nem tartozkodnak ott az szolgái, ezért elmegy számon is kérni őt, a templomban nagy veszekedés tör ki közöttük. Caren győzködni, hogy a grál felügyelő miért ne nyerhetne ő maga, míg Shirou ennek az ellenkezőjéről győzködi Kirei szintén szadista lányát. Mivel templomban nem akar vért ontani, ezért annyiban hagyja egyenlőre és visszatér búvóhelyére Achillessel, ahol értesíti az egyházát a megbízott kihágásáról. Ezen búvóhelyet sunyiban figyeli Merlin mindvégig.

Összegző:
- Judal és szolgája kiesett
- Szarumán kiesett
- Kid és szolgája fogságban
- Arata és Muramasa + 2 pont
- Mukuro és Karna + 2 pont
- Szarumán + 1 pont
- Meliodas és Tristan + 0 pont
- Kid és atalanta + 0 pont
- Achilles és Shirou + 1 pont
- Sakura és Julian + 2 pont
- Merlin + 1 pont
- A grál bázisának megtámadása szabaddá vált, többé nem ad mínusz pontot Caren kivágása miatt
- kiesett szolgák száma eddig: 5, győzelemhez szükséges még mindig: 8 és a grál megléte vagy 10 pont vagy utolsó túlélő csapatban benne lét

 

Pontos idő

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

Társoldalunk a 
//shichibukai.gportal.hu/

Karakterfoglalás:
június 4. (csütörtök) 17:00-tól

Karakterkérés:
június 5. (péntek) 15:00-tól

 

Nevelés:
június 6. (szombat) 10:00-tól

Ezen dátumokkal kinyit, várunk ott is mindenkit szeretettel.

 
 
 
 
 
 


Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.