KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
2.Grál Háború 1nap

Akik nem írtak tartományt azt kisorsoltam.
Meliodas és Ichigo a grál háborúra saját szolgákat kaptak, akik nem mások mint:
Meliodas: Tristan Archer
Ichigo: Mordred Rider


Észak:
Asta egy kis faluban menő saját  báziskát alakít szolgájával a templom közelében, ezután trécselnek egy sort a Grál Felügyelőjével, aki kuncog egy jót rajtuk és megmondja ez természetes persze, menedéket nyújt, ha kiesne valaki, ez minden egyes szolgára és mesterre érvényes. Ezután hát elmennek portyázni sunyiban
Mindeközben egy hajóval megérkezett a szigetre Mukuro, Karna, Tao Ren és Muramasa, akik együtt szintén sunyiban portyázgatnak és már csak idő kérdése volt, hogy ne fussanak egymásba. 
Mukuro látta meg először az ellenségeiket és csaliként illúzió klónokat felfedett.
Ezt Arata meglátva be is váltott Astral Trinity módba és lelőtte a klónokat, eddig Mukuroék full láthatatlanba oda sunyulnak mind a 4en és támadásba lendülnek. Sora még épp ideiben riasztja Sabert, aki elébük ugrik hősiesen. 
Így végül szemtől szemben áll Saber egy Lancer és egy Rider ellen míg
Aratára és 2 hű segítőjére Mukuro és Tao Ren jut. 
Dúl a nagy harc, mit igazából egyik résztvevő sem akart kifejezetten így első nap, mely végeredményképp megismerik az ellenséges szolgák ki léteit mindannyian és Muramasa belopja magának Vavasi Shaktit , kicsavarva Karna kezéből, Arata közben túltolja és elveszti az eszét, nagy nehezen lenyugtatják, de ettől Mukuroék beijednek és lelépnek egy nagy ködben.

Este zárásképpen pedig még megütközik egymással Mukuro és Tao ren egy élet halál harcra, ahogy a lándzsájától megfosztott Karna és Szent György . Ez egy vérre menő végső csata melyen mind2 oldal a leírt tactikájukat alkalmazva próbálja megszivatni a másikat. 
Szent György halálát leli eme esemény alatt, ahogy végül Tao Ren is, de Mukuro is teli van súlyos sérülésekkel és alig áll a lábán. Ezen rossz állapotában még azért betartja az alkut és vért, verítéket kikönnyezve elássa ellenfele testét, majd eldől a sírja mellett hullafáradtan és megviselve. 


Nyugat:
A helyi rosszfiúi Gilgamesh és Judal aranymotorokon száguldozgatnak élvezik a napot, meglátnak egy Berserker szolgát és mesterét is, de annyira belefeledkeznek az egészbe, hogy egyszerűen leszarják, mindaddig amíg nem látnak egy csomó állatot az úttesten egy temető előtt, ezek akadályozzák a bulijukat, ezért idegesen leszállnak és számon kérik mi van itt.
Ekkor meglátják Szarumánt, akinek egy seregnyi urukhai járatokat ás, míg ő holt testeket támaszt fel. Gilgamesh leüvölti, hogy most azonnal takarítsa el a szarjait az út test közeléből, de Szarumán nagy becsben tartja állatait így kikéri magának, hogy mit képzel ez. Gilgamesh erre idegesen előhívja a raptorait, akiket megsokszoroz és hát legyilkolnak azok itt mindent is.
Egyedül Szarumán és Hektor maradnak életben(+az éjlidérc), a szolga menteni a helyzetet elkezd dumálni + haverkodni, Judal nyöszteti szolgáját, hogy ő csak motorozni akart ma, öljék meg őket és lépjenek le. Gilgameshnek több sem kellett ,megzáporoztatta őket majd mind2en zúztak tovább motorozni. Szarumán végül túlélte eme agresszív eszme cserét, de szolgájáról ez nem mondható el. Ugyanis Hektor elhalványult és meghalt. 


Dél:
Achilles és Shirou rejtekhelyről rejtekhelyre járva keresik Szarumánt, de egyszerűen sehol nem találják, más szolgáktól viszont elbújnak egyenlőre, mert nekik csak Szarumán kell.  Ichigo valami furcsa írásjeleket vés mindenhova melyet Mordred nehezményez, ezért fejbeveri a deszkájával. Szembetalálkozik Meliodassal és Tristannal, így itt is megindul a küzdelem,melyet Achilles futkosása szakít félbe, aki véletlen átmegy Ichigon és megöli szolgástul mindenestül. Achillesék este biztos menedékben aludnak ezután.

Kelet:
Merlinék telefont szereznek és egy épületben bázist alakítanak ki. A ruler és a caster nagyon méregetik és figyelik egymást, mind2 információt kiván kiszedni a másik szolga kilétéről. Találkoznak egy ellenséggel is, aki nem más mint King Hassan. King Hassan ellen megütköznek és végül Sakura Matou méri rá a végső csapását. Este ezután Julian leszúrja Merlint és a tengerbe dobja, had halljon meg, nem tudván, hogy halhatatlan az ürge, ő felhealeli magát és virágteleporttal eltűnik, azt a hiszemet hagyva, hogy meghalt.

Összegző:
- Deni és szolgája kiesett
- Hektor kiesett
- ichigo és szolgája kiesett
- king hassan kiesett
- Deni és szolgája +1 pont
- Arata és Muramasa + 1 pont
- Arata - 1 Reijuu
- Mukuro és Karna + 3 pont
- Gilgamesh és Judal + 1 pont
- Szarumán + 1 pont
- Meliodas és Tristan + 0 pont
- Kid és atalanta + 0 pont
- Achilles és Shirou + 3 pont
- Sakura és Julian + 4 pont
- Merlin + 1 pont
- Karna elvesztette lándzsáját, amit már Muramasa birtokol.

 

Pontos idő

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

Társoldalunk a 
//shichibukai.gportal.hu/

Karakterfoglalás:
június 4. (csütörtök) 17:00-tól

Karakterkérés:
június 5. (péntek) 15:00-tól

 

Nevelés:
június 6. (szombat) 10:00-tól

Ezen dátumokkal kinyit, várunk ott is mindenkit szeretettel.

 
 
 
 
 
 


Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.