KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
Grál Háború 2.nap

Grál Háború 2.napja

Kedv csináló zene olvasáshoz: https://www.youtube.com/watch?v=cSV9c0XRciw
Reggel 6. Óra:
Erdei Szál
Julianék kigyújták az erdőt, ami nagy lángra kapva bekerül a hírekbe, Merlin segítségével is az összes tüzöltő odamegy harcolni a lángok ellen. A gyújtogatók lelépnek álruhába öltözve. Itt semmi más érdekes nem történik ezután csak egy eszeveszett harc a hatalmas tüzek ellen. 

Mindeközben Mukuro piát fogad el full másnaposan felkellve a kocsmában cimborájától Daemontól meg is issza, szolgája furán néz rá. Meg jön a hőn áhított reggeli, de egyszer csak Daemon eltűnik, Mukuro a fejét fájdalva néz mi a fene, Penthesilea pedig jól kiröhögi és megmondja kijózanodott, ne igyon már képzeletbeli löttyöket. A reggeli után illúzió klónokat szétküldve a városban tovább indul. Az egyik klónt meg is öli valami hirtelen. Mukuro rohadt ideges lesz és futásnak ered, mivel nem tudja mivel állhat szemben.


Reggel 7. Óra:
Őrző találka:
Arata és Saber a városban öszetalálkoznak a grál őrzőkkel, akikkel kis vitába keverednek, mert ők nem megölni/elfogni, hanem kiszabadítani, akarják Meliodast és Lionheartot. Arata ideges is, hogy szövetségesünk vagyunk vagy mi a fene, erre Merlin és Hassan ledorgálják, hogy akkor mi a fenének akarják már most megkaparintani a grált -.-. Saber idegesen csapkod a hőn áhított Berserker kártya módjában. Végül beletörödömve úgy tesznek mint akik elfogadják a feltételeket és elmennek. 

Közben Tsuna a Kgbvel beszélget és győzködi őket, hogy segít kivallatniLionheartot , de ők igen nehezen hajlanak ebbe bele, nem ismerve el feltétlen a skilljeit ebben.

Mukuro az orosz mafffia bázisára érkezik kiköpve a tüdőjét szolgájával együtt, ahol felmutatja az illúzió gyűrűit. Itt információkat szerez a mágus gyilkosságokról. A tettest nem látta senki, de valami igen gonosz erő tehette, harapás nyomokat találtak az összes halott testén.Penthelsia oda is súgja Mukuronak, hogy ezt csakis egy szolga tehette. Az illúziónista későbbi információkat is kér és cserébe felajánlja ő maga elintézi bárki is legyen eme gaztevő. Mukuro tudván, hogy követték ide egy hátsó kijáraton távozik a lehető legfeltűnésmentesebben.

https://www.youtube.com/watch?v=0k6Xshgr2FI
Nem sokkal Mukuro távozása után ugyanakkor eme sötét erő mi Mukurora vadászik betört a maffia bázisra és csakis kizárólag halottakat hagyott maga után, a maffia bázis összes tagja kegyetlen halált szenvedett. 

Reggel 8. Óra:
Ruler bázisán:
Megjönnek az orosz segédmágusok, felszerelik a helyet mindenféle védelemmel. Ahogy Saberek és Mukuro is ideért már. És egy nagy terv zsűrit tart az egész csapat. Ruler még gyón is egy jót. 
Minden infót megkap mindenki, mind a grálról mind a mágus gyilkosról stb. Avicebron gólemeit agyon boostolják. A felvételekről is már mindenki tudja, hogy néz ki a grál melyet Szarumán petje el is megy megszerezni, ahogy Putyin emberei is.
A megbeszélés végén elindulnak a KGB főhadiszállására, míg Shirou atya a megerősített bázisán maradva Achillessel lesétál az alagsorba kísérletezni Smauggal, és gecire de leesik neki , hogy nem itta meg a kávéját, nincs is itt Smaug. Fogja is a fejét, hogy oh bazdmeg. Rohan is Achilleshez, hogy irány az orosz hadsereg bázisa! 


Reggel 9. Óra:
Az oroszhadseregnél: 
A katonák türelmetlenek, mert egy fontos vendéget várnak, aki kifejezetten ért a sárkányok tanulmányozásához Amakusát. Ekkor megjelenik előttük egy vadorzó férfi és egy a hírekben is hallhatott nő felfedve magát, Sakura Matou az. A hadsereg tagjai igen kiéhezetten bámulnak rá az általuk is látott sok aktfotónak köszönhetően, melyeket előző nap még Judal töltött fel és Gilgamesh fotózta őket. Sakura tudván ezt ki is használja és beengedik őket a bázisra. A bázison bekuncsorogja ugyanígy magát Smaugot megnézni nagy nehezen, míg Chúchúlain sörözik a katonákkal. Amint leér akcióba is lendülne, de megérkezik Amakusa Shiro is pont ebben a pillanatban. Szmóggal lent a teremben amint meglátják egymást csak úgy bámulják egymást, bár Sakura nem tudja mi a neve eme személynek, de érzi rajta, hogy ő is egy szolga.  Shirou atya erősen elgondolkodik mit is kellene tennie, ha itt most harcot kezdeményez eme mesterrel meghalhatnának a segítő tudósai, így felajánlja, hogy részt vehessen ő is a Szmóg kísérletekben. A tudósok néznek rá, hogy mi van, ahogy Sakura is furcsálja eme reakciót. Az átkos lány beleegyezik tekintve, hogy félti szolgája éppségét és így 2en együtt a tudósokkal elkísérleteznek szmógon. Shirou fel is ajánlja közben, hogy álljon az ő oldalukra.
Mindeközben Achilles megtalálja az ellenséges szolgát és csúnyán szemez vele. Chúchúlain is így tesz a számára nem ismert szolgával, majd egy sört hozzá vág mondván szétverné a száját most rögtön, de a mestere azt mondta igyon. Achilles tudván, hogy a hadsereg az ő oldalán áll és ez neki jó szituáció elfogadja és iszik, innét úgy se jut ki elven xd.
Közben egy másik szolga Kiritsugu csendben meglapulva agyon csapdázza a bázis körüli területet, a hadsereg figyelmét magára nem vonva.

A KGB bázisán:
Merlin nagyban feltérképezi miközben megérkezik a 2es frakció és besurran az orgyilkos páros. A teremben ahol Lionheartékat vallatják ekkor viszont probléma tör ki, Tsuna elhívta társait cigizni. Közben Lionheart önmaga kitör a kötéseiből és agyon rúgja elfogóikat. Ekkor egy zsák indul rá a semmiből amelyet sikeresen elkerül. Arata és Saber azok, kik későn értek ide és már nem egy elfogottat találtak. Meg is indul a harc azon nyomban a 2 Saber típusú szolga között, Caster aki itt tartozkodott ugyanúgy is harcba száll Muramasával. Óriási zaj pusztulás keletkezik mely során a KGB tagjai meghalnak, a 2-es frakció berohan ahogy Merlin és társai is és 2 halottat találnak mire megérkeznek a szűk helyen, az egyik személy maga Lionheart, a másik Kasuga Arata, emiatt Muramasa is elhaványul és megűsznik létezni. Merlin és King Hassan ej ejen néz, hogy itt már nincs mit tenni, így hát elvirág teleportolnak a mostmár mester nélkül maradt Meliodassal. Tsuna és a Castere meg egyedül marad az egész 2.frakcióval (kivéve shirouék és szarumán persze) és nos hát rip, konkrétan agyon verik őket, Tsunát és szolgáját Mukuro agymossa és tsuna elveszíti az összes reijuuját átadva Mukuronak. 

EKözben moszkva főterén egy kislányt épp megtámadná egy csomó ügynök, ellenük Ishtar védekezik, nagy szerencsétlenül, de szerencséjére egy másik személy is közbeavatkozik a jótékonyság hőse Karna és megmenti a szent grált. Mestere csak mosolyog ezen és elmondja a sors úgy tűnik véletlenül is, de összekötött minket.
- Ciri: Te az a rossz fiú vagy, aki elpusztítja a világot ugye? (megérezvén pandora erejét)
- Julian: Haahahahaahahaha, Gyermekem nincs mitől félned. Nem kívánlak használni, és most takarodj innét most fel kell gyújtanom ezt a várost nem sokára és nem akarom, hogy bántodásod essen.
- IShtar: Takarodj a lány közeléből.
*karna orron cöpi ishtart amitől ő csak még idegesebb lesz.
Nem sokkal később Merlin és Hassan is befut kik számon kérik Juliant a gyújtogatásért és agressszívan meg is támadják védelmezve Cirit. Karna azonban mestere segítségére kel és megvédelmezi. Lancerék szétverik a Grand Castert, de nem végeznek vele. 
- Merlin: Ölj meg....te gyáva. Nem mondok el semmit se.
- Julian: Megkéne öljelek igen, Hassan úr elmondta, hogy tetteiddel szövetkeztél a másik frakcióval és ezáltal óriási előnyhőz juttattad őket, de nem teszem. Mert én az igazság hőse vagyok és tudom egyedül te védheted meg a Szent Grált, Hassannal együtt, hogy a háború vége előtt ne kerüljön rossz kezekbe. 
Blackstar ekkor felsegítette Merlint és a grállal együtt elléptek.


12.óra:
A vörös frakció már a bázisán ünnepel és iszogat, de siratják szegény Saberéket. 

Eközben Sakura csak beadta a derekát és Shirou atyával együtt kísérleteznek az oroszok bázisán.
Shirou atya, hogy eme szituációt kihasználja elküldi Achillest egy vadászatra megszerezve egy bizonyos új információt.


18.óra: 
Már estére jár, mikor egy különös esemény bontakozik ki a nap záró akkordjaként. 3 helyen egyszerre
A fekete ruler felgyújtja szolgájával moszkvát.
Achilles rátámad a grál őrzőire orosz ügynökök támogatásával.
Szarumán, Hektór, Mukuro és Penthelsia megtalálják a mágus gyilkost.

A mágus gyilkos nem más mint Sasaki Kojirou a higany szolga és mestere Kayneth-sama. A mai nap folyamán egyszer Mukurot is megpróbálták megölni, így Mukuro szolgája dühödten rájuk ront azt kiabálva, hogy Achilles megöllek. Kojiro kinek ereje ekkor már felduzzadt remekül állja a sarat és sorra támadásokat intéz ellensége ellen, de ezt Mukuro illúziói meglehetősen megnehezítik. A csatornákból ekkor feltör Szarumán zombihadserege is megütközni a higany szörnyeteggel. A harc egész éjszaka eltart, de végül Mukuroék győzedelmeskednek, de a zombi hadsereg elpusztul, ahogy Szarumán is elveszíti hangját, elnémul, míg Kayneth tolószékbe kényszerül(ne) xd, lába elvesztésével, de Szarumán kegyetlenül meggyilkolja. Kojiro pedig végső halálát leli. 

A grál őrzői szál nem tart ily sokáig Achilles agyon gyorsulva megöli a grál őrzőit, egyedül Merlin éli túl a regenerációjának köszönhetően, és egy biztos pontra elszállítja a grált, amiből végtelen manát nyerhetnek a háború megnyeréséhez.

Na és a Moszkva felégése....az egész város gecire lángra kap, mi odacsalja egy végső leszámolásra Gilgamesht, Avicebront és gólemeit, Alcidest, az agymosott Tamamot és mestereiket ahogy Amakusát, az orosz hadsereget és Kiritsugut is.
Az égő tüzben Karna fogadja Gilgamesht és egy párbajra hívja, tekintve ő szerinte a legveszélyesebb ellenség. Gil, hogy megmutassa ő a legnagyobb bele is megy.

https://www.youtube.com/watch?v=htKY2oD85rs

Gilgamesh végtelen mana utánpótlásával és a kapui hadával záporozó kardok sorait indítja ellenségére, aki a lándzsájával sorra égeti el őket. És a tüzet felé irányítja had égjen el uruk királya. Gil a flash air segítségével megvédelmezi magát és egy kardot ráportol Karna szívére, kit a páncélja védelmez és mestere meggyógyít, így hatástalanul hat ez rá. Gilgamesh ekkor felüvölti I AM THE RULES. Avicebron gólemei pedig lerohanják a Ruler mestert, ahogy Tamamo átkai is szívatják. Mindeközben Alcides sorra öli meg a helyi katonák sorait, akik szintén harcba jöttek. 
Amakusa imádkozik mindenki lelki üdvéért. 
A harc eltart egy jó ideig, Achilllest is megidézi Shirou egy reijuval. 
És egy váratalan személy is megérkezik

Vladimir Putyin kinek legendája még mind a mai napig tart ,ő a Grand Lancer, Oroszország démoni védelmezője, az ő territóriumán belül hatalmas erővel bír és felnyársal mindenkit atom sugárzásos karóival egy szempillantás alatt és megmenti moszkvát. egyedül Shirou és avicebron élik túl a szolgákból kik messzebb tartozkodtak.
A harc végül  Karna, Gilgamesh, Julian, Tamamo,kiritsugu,achilles ,alcides és avicebron gólemeinek halálával zárul.


Kiesett:
- Gilgamesh és mestere
- Alcides és mestere
- Achilles
- Julian
- Karna és mestere
- Kojirou és mestere
- King Hassan
- Muramasa és mestere
- Tamamo és mestere
- Ishtar
- Black Star
- Kid
- Yuno
- kiritsugu és mestere(szmóg még mimndig katonai kísérletek alatt)


Még játékban:
- Penthelsia és mestere (4 reijuval)
- Shirou atya (nála a grál, melyből következő harcokra végtelen manával is bír ) (4 reijuval)
- Merlin (6 reijuval)
- Hektór és mestere (2 reijuval)
- avicebron és mestere (3 reijuval)
- Chúchulain és mestere (orosz bázison 3 reijuval)
- Grand Lancer Vladimir Putyin

És ezzel a grál háború a vörösek győzelmével le is zárult.
Most így a maradék túlélő egy utolsó harcban szembeszáll a grálért, frakciók többé nem léteznek.
Ugyanakkor el kell menekülniük oroszországból, ugyanis itt Putyin rohadt erős ellenség és még ő is igyént tart a grálra, így a győzelemhez el kell jutni egy szomszédos országba ahol vagy őt is legyőzni, vagy előtte az összes maradék szolgát ki kell iktatni.
Sakura már nem szerheti meg a grált, de segíthet másnak megnyerni.Ahogy Merlin még mindig a tisztaságért felelős.

Összegzés:
- Grál őrzői +3 pont
- Vörös csapat +5 pont
- Shirou atya és achilles -1 pont
- Fekete csapat +3 pont
- Julian és Karna  -1 pont

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!