KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
Grál Háború 1.nap

2020.01.14-edikén megkezdődik az újkor ELSŐ SZENT GRÁL HÁBORÚJA.

A vörös frakció tagjai Moszkvába jutva egy összetett kidolgozott terv végrehajtásának neki is látnak.
Az egész bulit
Rokudo Mukuro kezdi aki a rühellni való illúziók és a reikarnáció útjainak segítségével megszerez egy csomó telefont és kiosztja csapatának. Majd a hírekben felolvas egy csomó álhírt melyet ő és csapattársai költöttek. De ezzel párhuzamosan Daemon Spade is így tesz, akit Escanor bérelt fel eme célra.
A bemondás után össze is fut a 2 illúziónista és nos hát nem igazán szívlelik egymást, így el is kezdődik eme Grál Háború első csatája.

Mukuro a birodalmaival és a kaszájával, míg Daemon az ördög lencséjével és kaszájával egy véres leszámolásban megütköznek. Ami annyi volt, hogy egy helyben állva mint 2 idióta magyarázták, hogy ez ilyen illúzió az olyan délibáb. Panthelsia Mukuro szolgája már annyira megunta ezt, hogy helyben elaludt. De ők csak mondták, mondták és mondták, semmilyen tényező se tudta megzavarni eme furcsa eszmecserét. A túristák még szelfiket is készítettek róluk, mert azthitték valami Moszkvai cirkusz. Este már semmit sem törödve a külvilággal Mukuro még elmenne agymosni ezt azt, de Daemon meghívja vodkázni egy romkocsmába és úgy berúgnak mint a szemét. Halálra idegesítik az egész kocsmát kufufufu és nufufufu ikkal, de senki sem mer beléjük kötni. Jó pár óra múlva Daemon a sok valós dologtól, ami szervezetébe került meg is szűnik létezni ,mert csak egy illúzió volt.

Ezen esemény közben még 1 nem várt esemény körvonalazódik, egy ember nem hajlandó együtt dolgozni saját tagjaik közül kinek neve
Lord Archibald, ő a legeredeti bázison marad Noginszkban, de a szövetséget nem bontja fel. Emiya Shirou és mestere kik basztak taktikát kidolgozni időre itt maradnak vele, hogy felülgyeljék, ne hogy elárulja őket. Először is leszólja szolgáját, hogy miért pont őt kellett idéznie ő Nagy Sándort akarta s egy speciális kísérlet végrehajtása mellett dönt. Ehhez fel is használ rögtön egy Reijuut, hogy Sasakit tökéletes engedelmességre kényszerítve , hogy ne ellenkezzen. A mester alkímiájával beletölti higanyát asassin testébe, hogy megmutassa a báb mesternek ő jobb bábot tud készíteni. Iszonyú kínokat él át Kojiro,teste megszakad, elméjét a sötétség bekebelezi a hatalmas fájdalomtól.

Így megszületik
Sasaki Hydrargyum Kayneth új szolgája, egy higany asassin. A dühödt szolga Shirout meglátva rögtön egy kardpárbajt kezdeményez is, melyben rohadtul de alul marad és  Saber  szíven is szúrja megadva neki a kegyelemdöfést. ÉS így meg van a grál háború első halá......ja nem, Kojiro felkel, a higanymágia a testében megvédelmezte. Kayneth erre akkora RAGET LENYOM, amekkorát még egyetlen nevelő se tud, hogy mekkora szar a szolgája elege van az egész háborúból és Rage quitel a bázisról a szolgájával együtt. Saber utána menne, de Aratanak nincs kedve most több óra hossza raget hallgatni, ehelyett főz egy kávét és elchillelnek Emiyával a bázison, aki meg süt egy kis békacombot.

Ez esemény alatt a vörös frakció tagjai el is foglalnak egy bázist maguknak, egy hatalmas orthodox templomot. Ahol 
Judal a babilóniai ősi számítógépről melyet szolgája hagyott rá ( Babilón kincstára még a számítógép elődjét is tartalmazza, ilyen fejlett volt Uruk) mindenféle csúnyaságot, trollkodást tölt fel a másik frakcióval kapcsolatban az internetre. Ezen templomba megérkezik Sawada Tsunayoshi és szolgája Tamamo no mae is.
Nos hát ezen szövetkezésről nem számolt be
Shirou atya, így igen nagy viszály bontakozik ki belőle.

Az itt tartozkodó
Avicebron a gólemeivel meg is támadja a caster lányt. És ezzel egy újabb heves csetepaté kezdődik ezúttal a 2 Caster szolga között, melyet Escanor és Tsuna bámul csak, míg a többiek már elmentek mozgásba lendülni. A békalencse lány igen hátrányba kerül a gólemek ellen, mert őket se elátkozni se elcsábítani nem tudja, így Tsuna közbelépve a karjaiba veszi szolgáját és menekülőre fogja a szituációt, félelemben repülve mögöttük dühös gólemekkel és egy Avicebron atyával ki lövöldözi rájuk a Shakkahoukat nem lehet nyugtuk. 

Ez alatt múzeumban
Szarumán tevékenykedik szintén a másik frakció alul ásásával és a grál megszerzésével, amíg az állatai végzik felderítő projektjüket a városban, de a pókok rossz helyen járnak és a velocilaptorok megeszikk az összes kis pókot, mert az útjukban álltak. A múzeumban ugyanakkor szintén kibontakozik egy cselekmény ugyanis megjelenik Meliodas és Richard Lionheart. Hektor mindjárt oda is megy spanolni, amit Richard boldagan fogad és jót elcseverésznek a múlt háborúiról, egy egy füves cigit is elszívnak. Szarumán kihasználja eme alkalmat és bemutatja a múzeumi attrakcióját Lionheartot. Lionheart kissé beállva örömmel veszi ezt és a kommunizmus nagyságáról előadást tart. Minden apró részletet is kihangsúlyozva, az emberek csak ámulnak és bámulnak, ahogy egy fiatal kislány is ki szintén eljött eme múzeumba.

Szarumán különös erőket érez a tömegben, eme lány személyében. Mindjárt meg is állapítja, hogy ő az egy gyűrű hordozója a Szent Grál megtestesülése. Merlinnek gyanússá válik Szarumán, aki figyelte eme eseményeket és el is tűnik a lánnyal mint a kámfor. Szarumán dühében telefonon megcsörget mindenkit és idehív, hogy megtalálta a lányt , de azaz isten verte Merlin útjában állt. King Hassan ki szintén figyelte ezt ő meg egy sima telefonon értesíti Merlint, BlackStart,Yunot, Kidet, hogy hallottta mit mond Szarumán és a 2.frakciónak kurvára a grálra fáj a foga tetteikkel, egy fejmosást is ad Merlinnek, hogy mért kellett itt ennyi infót megadni nekik -.-, lehetne értelmesebb, de a Grand Caster csak kiröhögi és megmondja áááá engem úgy se kap el senki, én vagyok a boss.

Ezen helyszínre a városban járöröző
Gilgamesh is odasietneeeee, de épp kapás van. Mit látnak szemei az égen egy nagy sárkányt.

A sárkányra egész Moszkva felfigyelt, az összes többi hír , bemocskolás minden teljesen másodlagossá vált, a központi szerepet és vele a rivalda fényet eme sárkány és rajta szolgája
Kiritsugu megjelenése teljesen megszerezte nekik. Az orosz hadsereg tüzet is nyitott mikor meglátták, Smaug gyorsan repkedve manőverezgetve elhárított mindent és egyenesen a múzeum felé vette az irányt kiszagolva Szarumán már-már nem fehér régi ruháit. Gilgamesh motorján száguldva üldözőbe is vette, míg nem egy végzetes nyíl véget nem vetett motorja életének. Gilgamesh motorbalesetet szenvedett, de semmi baja nem lett csak imádott járműve a Gilgil Machine lelte halálát. Rohadt dühösen ki is tárta babilón kapuit és minden erejével ragelve, tudván úgy is telei van manával kardzárótűzet zúdított a gaztevőre. Ezen gaztevő nem volt más mint Alcides, ki ásított egyet míg Gilgamesh záportüze csiklandozta. Gilgamesh kurvára nem akart vele megütközni miután rájött ki ez, de uccú neki, ha őt legyőzi szinte a kezében a győzelem. Flash Airezve és babilón kapuzva ellehetetlenítette Alcides mozgását, támadásait mivel hiába nem tudja így megsebezni, ott tarthatja egy helyben. Alcides gecire beragelve ezen csak türte és türte, erei egyre csak duzzadtak. Ugyanakkor a városban kialakult harc miatt pánik tört ki, mindenki eszeveszettül menekült, a hadsereg meg nem igen segített, mert Smaugot figyelte. Gilgamesh hogy legyőzze ellenfelét lebontotta az épületet melyen állt záporával, így Alcides lezuhant, de ezzel civil áldozatokat is okozott (ezért nem jó gyerekek egy városon belül harcolni). Alcides teli sebekkel, kopaszon leégett hajjal kimászott a romok közül. Gilgamesh megint támadta volna, de ekkor egy víz szellem fogta fel támadásait.

- Gilgamesh: Ez csalás! Elemi szellemet leidézve köteskszik egy mester?
- Horohoro: Mondja ezt az arany ember, akinek nincs elég mersze, hogy megütközzön velem, egy téli tájon karácsonyfánál.

Gilnek több sem kelett most Alcides mesterébe kötött bele kardjaival és flash airrel és a raptorokkal kijátszva a szellemet egy erős sebet is ejtett oldalán, de a hülye szellem is belecsapott az Archerbe, aki arrébb repült. Gilgamesh támadt volna megint de Judal kommunikálta neki, hogy ha most nem indul el rögtön Szarumán meghal és még Lionheart és Smaug is kicsúszik a kezeikből. Gil ezt hallva gyors megpróbálta megölni Horohorot, de ő még kereket tudott oldani nagy nehezen, így hogy Uruk egoista királyának sietnie kellett.
A Múzeumban eközben
Kiritsugu Smaug hátáról sorra lőtte le Szarumán doboz állatait, se Hektor lándzsája se az orosz hadsereg nem tudta megfékezni. Szarumán már maga alá csinált, mert nem mert belekötni ellenségébe, nem tudta mi tévő lehessen. Hívta is az oztagát még de azokat is leasassinolták. Ugyanakkor egy civil áldozat se történt itt, egy részt mert a hadsereg nem mert olyan fegyvert használni, másrészt, mert Richard megmentett minden Oroszt igazi hőseként a munkáspártnak. A helyszínen ekkor megjelent Achilles, Shirou és Gilgamesh is. Előbbiek kezükben fogva a legyőzőtt Szent Györgyöt ki utolsó ráadásként még sárkány attributumot adott nekik, hogy nagyobb sebzése legyen rajtuk, de hogy minek xd. Azonban mesterét Tahó Rent nem sikerült elfogniuk, mert nem találták meg. 
A végső csetepaté ekkor kezdetét vette, a 4 szolga együttes erővel az orosz hadsereggel bezúzta
Smaugot, aki neki repült a múzeum épületének zuhanva ezzel lebontva az egészet hátán Kiritsuguval.  De nem örülhettek ugyanis egy NAGY BAJ volt a tervükkel az egész KGB-t és a BRETVÁT is moszkvába csalták és most jönnek a múzeumba az orosz hadsereggel, ekkor mindenki fuásnak eledt, Achilles szart is rá és megölte szent györgyöt így meg van az első hivatalos kieső.

Mindeközben
Sakura,Julian,Karna, Chúchúlain az erdőben tanyáztak egy fában bázist kialakítva feltérképezve denevérekkel az egészet. Tsunát meg kimentette a KGB Avicebron elől, mert mint kiderült az orosz maffia is a vongola alá tartozik (Ki a fene gondolta volna, tsuna elleni pletykák így teljesen ellenkező hatást értek el a többi sikeressége ellenére)

Oroszorságban éjszaka pedig egy ismeretlen gyilkos lecsapott főként rejtett mágusokra, megerősödni.


Összegző:
- Vörös Frakció tagjai +1 pont
- Deni és szolgája kiesett
- Gilgamesh és Judal -1 Pont
- Lionheart és Meliodas +1 Pont
- Kayneth és Sasaki - 1 pont
- +1 pont mindenkinek aki írt bármi tacticot vagy bárkivel volt közös tacticja
- Smaug sérülten többé repülésre képtelenül kalitkába zárva elemzésekre, szolgája Kiritsugu túlélte és elmenekült.
- Lionheart és Meliodas a KGB foglyaként elzárva kihallgatásra. Ha nem szabadulnak meg vagy menti meg őket valaki ki tudódik az egész világnak a Grál Háború létezése. GRÁL ŐRZŐK FIGYELEM EZ NEM CSAK HOGY ROSSZ MINDENKINEK, DE EZ ESETBEN -2 PONT NEKTEK HA EZ MEGTÖRTÉNNE
- Mukuro - 1 Reijuu
- Kayneth - 1 Reijuu
- Szarumán dobozfegyverei és egységei rip
- Gilgamesh motorja rip
- Szarumán egyedüli személyként a Grál Őrzőin kívül ismeri a lány arcát, de erről ők is tudnak, hogy tudja.

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!