KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
B szintű Vizsga 3

Shirou Atya Vs Tamamo. 12 Óra -  Amon Vártornya (Nír írása)

A következő küzdelem Shirou Atya és Tamamo között zajlott, Amon Vártornyában. Dél volt, és Shirou Atya sajnálta is, hogy pont ebben az időben nem lehet a templomba. Gyors küzdelmet remélt, és Tamamo is így volt vele, aki minden áron megakarta nézni Alcides küzdelmét, és szurkolni neki!
Így hát Shirou támadásba is lendült, a repülő formulának köszönhetően a levegőbe emelkedett és onnan indított támadást a lány ellen, aki nem akart vesztes helyzetbe kerülni, ezért egy repülős seprűs mágiával már a levegőben is volt (egy séta pálcán mert miért ne?), és onnan kerülgette a támadásokat. Gondolatos parancs mágiával próbált támadni, de Shirou ellen nem működött, mert az Atya is elég jártas volt a mágiában.
Azonban Tamamonak sikerült kizökkenteni az Atyát ezért a lány támadhatott. Mannába burkolta a testét, hogy közben valamennyire védve legyen és fény gömbök sorozatát küldte Shirou felé. Az Atya elmondott egy MiAtyánkat, és ugyancsak fény gömböket lövöldözgetve mindet kivédte. Ami elérte őt azzal sem volt gond, magam mágikus ellenállása (A) volt, és angyal mágia, így meg sem érezte.
Tamamonak nem volt mágikus ellenállása, mégis sikeresen hárított.
Mindketten kezdtek fáradni, az állandó repülés sem tett jót az energia készletüknek, így mindketten a földre ereszkedve folytatták a küzdelmet.Shirou harc közben felajánlotta Tamamonak, hogy harc után szívesen meghallgatja ha meggyónni kíván, a lány azonban elutasította az ajánlatot.
Energia és erő hiányába mindketten a földre kerültek, így a bíró döntetlent kiáltott ki.

A harc döntetlen lett. Mindkét fél B-szintre léphet.

Kardos Ren Vs Gilgamesh. 16 Óra - Maffia Sziget (Nír írása)

Gilgamesh és Kardos Ren harca egy Maffia szigeten zajlott. Habár már délután felé járt, a nap Gilgamesh szemébe tűzött, ami annyira felidegesítette, hogy eldöntötte, minnél gyorsabban befejezi a küzdelmet.
Ren nem riadt vissza, még azután sem, hogy Gilgamesh Vihar Denevérei megjelentek. Habár a Denevérek most a dizájn kedvéért voltak jelen, nem azért, mert Gilgamesh használni akarta őket.
Ren kardjával a kezében indított gyors rohamot Gilgamesh felé, azonban a Kardos srác lassúnak bizonyult, Gilgamesh sikeresen elkerülte a támadást, és már a levegőben lebegett, kaján vigyorral az arcán. Az égből villám mágiát zúdított Renre, aki ide oda ugrálva próbálta elkerülni a támadásokat, kisebb nagyobb sikerrel. Épp fellélegezett volna, amikor betalált egy Pusztító Kék Tűz. Minden erejére szüksége volt, hogy képes legyen felállni, a lábai remegve, de engedelmeskedtek neki.
A Legendás Kardján aktiválta a vakítás képességet, remélve, hogy ezzel Gilgamesh újra a földre kerül, azonban ezzel csak jobban felhergelte Gilgamesht.
Ren felé lebegett és minden mágiáját bevetette - amit bírt az energiája persze. Ren már nem volt képes mindet hárítani, és egy erősebb mágia után eszméletét veszítette.
Gilgamesh már ugyan nem lebegett, a Vihar Denevérek is eltűntek (túl sok energiát és erőt használt el), de megnyerte a harcot.

A harc Gilgamesh nyerte, B-szintre léphet.

Issei Vs Yami 19 Óra - Kaleid Shirou Jövővilága (Nír írása)

A következő helyszín egy jégvilág volt, ahol már kihalt az emberiség, és nagyon hideg van. Egymással szemben pedig Hyoudou Issei, és Yami Sukehiro állt, mindketten ugyan abból a maffiából. A cél ennek ellenére a győzelem volt, mindkettőjük számára.
Issei aktiválta bal kezén a Boosted Gear-t, és már indult is Yami felé, aki közelharci fegyverforgatásban mozgott jól. Issei tudta ezt, és a sebességére támaszkodva támadott, miközben próbált kitérni Yami késének vágásai elől. Valamennyire gyorsabbnak bizonyult az örög erővel bíró Issei, és egy arcon ütése be is talált, Yami így a földre került.
Azonban Yami szinte azonnal ellentámadásba lendült, és gyors kardforgatással döfések sorozatát küldte Issei felé, aki nem győzte védeni a csapásokat.Egyre jobban érezték mennyire hideg van, a támadások lassabbak lettek, a védekezésük megingott, egyre több csapásokat szenvedtek a másiktól.
Issei folyamatosan regenerálta a sebeit, azonban ennek hála az energiája is csökkent, az ütései nem voltak már olyan erősek, mint a harc elején, de Yami is fáradt volt, így minden bekapott csapás után a földre került, és egyre nehezebben állt fel.
Mindketten elfáradtak, Yami már fél térden maradt, nem volt ereje felállni. Issei ezt kihasználta, minden erejét beleadva támadott, és kiütötte Yamit, aki már nem volt képes felállni.

A harc Issei nyerte, B-szintre léphet.


Lubbock Vs BlackStar (yolo írása)
Éjfél van, méghozzá a Móriai Bányáiban éppen egy harc kezdődik el. Miért ez a helyszín? Hogyan került ide a két férfiú? Ezek a kérdések megválaszolatlanok maradnak, viszont ez őket különösebben nem is érdekli. Lubbock ellenségként tekint Black Star-ra, hiszen ott fogja kezében fegyverét is. Ennél többre Lubbocknak nincs is szüksége, azonnal elkezdi felállítani fonal csapdáit, a terepviszonyok még neki is kedveznek. Star tudja, hogy ha hagyja Lubbockot felkészülni, akkor bajban lesz. Azonnal megindul Black ellensége felé, majd egy Láncos Sarló alakjában megindítja fegyverét a zöld hajú kis buzigyerek felé, aki sikeresen elhárítja fonalaival. Ezt nem hagyja ennyiben Star, pozíciót vált és máris küldi felé a Shurikent, ami elől sikeresen kitér Lubbock. Ezután megrohamozza Black a fonalhasználót, és sikeresen meg is sebzi őt, viszont csak felszíni sérülést tudott rajta ejteni a Testerősítő Mágia és 20-as Kitartásának köszönhetően. Most Lubbock támadott, viszont Black ügyesen manőverezett, ezáltal csak egy minimális sérülést szerzett ugyan, de még bőven tud tovább harcolni. Egy darabig eljátszogattak így, egyszer az egyik, egyszer a másik kapott kisebb-nagyobb sebzéseket. Black Star állóképessége már a határán volt, így egy utolsó rohammal akarta elintézni Lubbockot. Testerősítő Mágiával rohamozta meg, Sarlóját hozzávágta Lubbockhoz, aki vállába beleállt a kiskasza, viszont nem engedte a fonalaival hogy visszahúzza azt Black, és ezáltal be tudott vinni egy tiszta találatot Lubbock egy másik fonállal. Mindketten sok vért vesztettek, és tudták hogy ha tovább folytatják, akkor végül halál vár csak rájuk, ezért egyenlőre kiegyeztek egy döntetlenben, de később mindenképpen rendeznek egy visszavágót.
Döntetlen, mind2en B szintre léphetnek

Smaug Vs Lionheart  (yolo írása)
Reggel 6 óra, egy kalózhajó a helyszín. Smaugot elfogták a kalózok pár nappal ezelőtt álmában, így a hajón raboskodott. Lionheart ugyanezen a hajón utazott, ő éppen a tengeren akart átkelni, és a kalózoknak fizetett, hogy vigyék el az úticéljához. Meglátta a hatalmas ketrecben a sárkányt, aki ugyan még nem tűnt nagynak, viszont Lionheart-nak így is megtetszett. Mindig is tesztelni akarta egy sárkány erejét, gondolta jó lesz bemelegítésnek egy Közepessárkány. Kiengedte a ketrecéből, levágta a szájáról a "kosarat" (ami acélból készült) és kihívta egy párbajra. A sárkány hálás volt hogy kiengedte, ezért elfogadta kihívását. Mivel csak egy ember volt Smaug ellenfele, ezért visszafogta magát, hiszen mégis csak ő szabadította ki fogságából. Lionheart viszont egyre komolyabban vette a harcot, és sikerült megvágnia Smaug hasát, aki ezáltal azonnal tudta, hogy nem becsülheti alá ellenfelét. A karmait kihasználva ráütött Lionheart-ra, aki páncélja azonnal eltört, viszont ennek köszönhetően nem szenvedett el sebzést. Smaug viszont egyre idegesebb lett a lovag miatt, ezáltal Tüzlehelletével felgyújtotta a hajót, a kalózok pedig elégtek, néhányuk pedig csónakba szállt, és elhagyta a hajót. Lionheart ekkor már tudta, hogy egy sárkány legyőzéséhez ennél sokkal több kell, valamint a hajón mégnagyobb hátrányban van. Megrohamozta Smaugot, aki pikkelyén tudott egy kisebb karcolást ejteni, viszont ezután mégegyszer használta Tüzlehelletét, a hajó pedig teljesen leégett. Smaug elrepült, Lionheart pedig egy roncsra felfeküdve, teli égési sérülésekkel evezett ki a legközelebbi szigetre.
Döntetlen, mind2en B szintre léphetnek

Katonhomo Vs Justayolo(yolo írása)
Hajnal 1, a Maffia szigetén jár Meliodas. A vizsgán szeretett volna átmenni a Démonok Hercege, viszont ehhez maga a vizsgabiztos, justayolo színe elé kellett állnia. Egy öreg maffiavezér képében mutatkozott meg Meliodas előtt, akit alaposan felmért. Kissé csalódott volt Meliodasban, hiszen ennél sokkal erősebb is lehetne, ha mondjuk tudná mire érdemes "gyúrnia". Justayolo képes volt az emberek statjait látni képességével, mint valami fantasy rpg-ben. Nem találta Meliodast megfelelőnek egy magasabb szintre lépéshez, viszont Meliodas ellenkezett. Végül demonstrálta képességeit, ezzel kívánta meggyőzni a bírót. Justayolo nevetett rajta, majd ezt mondta neki : Nem éred el a megfelelő szintet, viszont átengedlek. Ez az előbbi "erőbemutatás" pedig szánalmas volt, majd ha elég bika leszel, akkor megpróbálhatsz erővel meggyőzni. Ezután az öreg botjával akkorát ráütött Meliodas fejére, hogy az 4 napig kómába esett. Talán ez jó lecke volt arra, hogy ne fitogtassa a nemlétező erejét.
Katon B szintre léphet + 4 nap pihenő
 

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!