KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
B szintű Vizsga 2

Vongola VS Doggo (Daemon írása)

Tsuna így nézett már a legelején aggódva, ugyanis fél a kutyáktól az ellenfele meg egy szörnyeteg kutya. A harcra este 11kor került sor a Merone bázisban, ami viszont kedvező számára. Fel is állított hát egy stratégiát , amint elkezdődőtt a harc Tsuna repülve el is menekült. Doggo ugrált utána veszetten és még meg is ugatta, amitől a hiper ösztöne nem funkcionált pozitívan és pár jelentős sebzést már is szenvedett, de eljutott a cél helyére, egy terembe ami teli van fekete épület darabokkal mint egy labirintus és itt próbálta meg legyőzni az ír hőst. Az ír hős vagdalozott, szúrkált , minden szart csinált, de Tsuna itt sikeresen elmenekült az összes támadása elől és még ő is behúzott neki egy jó párat. A harcuk epikus lett, legendák szólnak róla mind a mai napig, de a Kutyát legyőzni? pfff, egyszerűen nem tudta úgy megsebezni a srác, hogy érjen is vele eleget, ezért egy hívást ejtett.

https://www.youtube.com/watch?v=-pVrOUyuiTA
Telefonálás közben menekülgetett, de nem jött ki a sintér telep így cseszhette. A harc eltartott egy jó darabig még Tsuna egy sikeres találatot ejtett is a fején, de a folytatólagos ütközöttel túlélte a Berserker, elkapta a farkával és szétcincárta mint vmi elmebeteg. Aztán ráült pózolni, hogy ő a király, shonen főhösöket is megesz.

De a síntér telep mégis csak kiért a győztes kihírdetése után és elszállították a francba és elaltatták. RIP
Így történt , hogy Foxy más karakterrel folytatja a nevelést.

Győztes: Foxy, B Szintre Léphet

Cringu Vs Lucia (Daemon írása)

Harcukra egy ehhez hasonló havas tájon került sor, ott hol már kihalt az emberiség és mindent elpusztított a fagyhalál. Cringu élvezte személy szerint ezt, vacogott, de igazi örömét lelte, hogy az emberiség kora leáldozott. Lucia ugyanakkor mindenhol gyrost keresett, de nem talált, Cringu csesztette is azzal, hogy fogyjon le. 
Ezen harcosunk fel is dühödött és eszméletlen sebességgel levágta a Lancer nyakát, már örült is, hogy ez így izi meccs volt, de Cringu egyszerűen visszatette a helyére és elmondta neki ő halhatatlan. Kardosunknak mindene is ki lett a hírt hallva és támadások igazi sorozatát hajtotta végre és kereste a személy Achillesi sarkát. Cringu Borggal védekezve tűrte és csak tűrte ellenfele vakmerő próbálkozásait. De aztán ráunt és kinyitotta a nuvola velocilaptor dobozfegyvert, a dínok a hidegtől gecire fázva ráugrottak a csávóra, hogy egy kis melegük legyen mindaddig míg marcangolhatják. De ekkor igen váratlanul (ja nem) egy hóvihar támadt fel mely mindenkit magával rántott tekintve, hogy senkinek sem volt meg a Kitámasztás nevű képesség. "Hőseink" elrepülve szinte halálra fagyva landoltak egy tornyon teli sérülésekkel, ez Cringunak kedvezett, mivel volt még energiája healelni magát, de a rohadt nagy hideggel ő se tudott mit kezdeni, tűz mágiázhatott, ahogy Lucia is robbantgathatott, de ez kevés és már szarrá is fagytak mind2en. A harc győztese
Fate Kaleid Liner Prisma Illya
Döntetlen: Mind2 nevelő B szintre léphet

Horohoro Vs Alcides (Wattson írása)
Elérkezett a vizsga napja. Jelenleg Horohoro és Alciedes harcát követhetjük végig. Hogy mit kell tudni róluk? Mindketten a Tokyo melléki Árnyék Harcosoktól jöttek és mindketten elég szép harci eredményeket tettek le az asztalra. De most térjünk inkább át a harcra. Most még gyors sok szerencsét kívánnak egymásnak majd macsósan kezet fognak (kb így) és elindulnak a kezdő helyükre. Még gyorsan a harc előtt a felügyelő Irie Shouichi tisztázza a szabályokat.
Szabályok:
- A harc kereken 15 órakkor kezdődik addig mindketten a kijelölt helyükön tartózkodnak. 15-kor kinyílnak az ajtók és a hóval bóritott edzőteremben kezdetét is veszi a harc. Onnantól szabad átjárás van a bázis bármelyik helységében (természetesen ott is van hó).
 És közben 3-at ütött az óra. Az ajtók, kinyitlak. Horohoro amikor ki akart menni egy nyíl repült el a feje mellett, ami épp, hogy súrolta. (hangulatzene) Horohoro letörölte a vért az arcáról és elkezdett mosolyogni (így) majd felvette a Lionet páncélját és elkezdet rohamozni Alcides felé. Aki viszonozta is egy szép sortűzzel. Ám azt Horohoro egy jégfallal kivédte és mikor újra neki indult volna akkor vette észre, hogy Alcides lőállást cserélt és már megint lőtt. Horohoronak nem volt ideje jégfalat csinálni ezért befagyasztotta a talajt és elkorcsolyázott a nyilak elől és így haladt tovább Alcides felé, aki épp ment újra lőállást váltani. Mikor meg akart fordulni, hogy lőjön, de már Horohoro egy ugró rúgással támadta meg. Alcides az íjával hárította azt, ami be is fagyott tőle ezért inkább arrébb dobta azt. Mire földetért már Horohoro repült egyet, mert kapott egy felütést a gyomrába erre Horohoro egy szaltórúgással válaszolt. Alcides blokkolta a kezével, ami ettől befagyott. Elégé meglepődött tőle mire újra támadt volna Horohoro használta az Eljövő – Jégoroszlánt, ami be is talált. Így Alcides megfagyott. Horohoro el is indult a kijárat felé ám nem soká rossz érzés fogta el az ifjút ezért meg fordult, hogy még egyszer szemügyre vegye fagyott ellenfelét. Ám ekkor egy nyílvessző fúródott az oldalába. Alcides volt az, aki ki tőrt a jégbörtönből hatalmas testi erejével és akaratával. Mire tudott volna rá reagálni már el is rúgta őt. Az orvosi szobában landolt. Miközben ő próbált fel kelni Alcides rá érősen haladt felé. Mire sikerült felkelni elkezdett mozogni a talaj, mert Irie Shouichi aktiválta a doboz fegyverét (mert azt gondolta ettől izgalmasabb lesz). Majd egy óráig keresték egymást mindhiába. Ezért megfogalmazódott bennük az a terv hogy inkább a Souichit verik meg és elveszik tőle a sikeres vizsga papírokat. Ebben segítségükre volt, hogy Spanner egyik Moscája lecsapta az áramot és így egy ideig nem működtek a kamerák. Meg indultak mindketten hogy megverjék Shouichit. Útközben találkoztak egymással, de csak haladtak tovább. Mikor már visszajött az áram Souichi azt vette észre, hogy egy kicsit hűvösebb van, és hogy egy Alcides berúgta az ajtót. Shouichit sikeresen megverték és elvették a papírokat.

Döntetlen: Mind2 nevelő B szintre léphet

Xenovia Vs Szarumán (Wattson írása)
Egy gyönyörű szép délelőtt volt. A fű ropogott Rohan mezőin s lágy szellő fújt végig rajt. Olyan békés lett volna, ha nem ált volna ott egy kék hajú hajadon ki hadba készült. Mikor tízet ütött az óra kelet felől a horizonton feltűnt egy öregember. Nem… nem a megkéset Gandalf volt az, hanem Szarumán. Ki amint megpillantotta ellenfelét a dobozaiból ki engedte a fenevadait. Egyből meg is rohamozták a hajadont ám az sem vesztegette az időt. Elő vett a fegyver arzenáljából pár darabot. Név szerint: a Durandalt és az Excalibur: Pusztítást. És ő is elkezdett az öreg felé haladni, aki elkezdett piknikezni az egyik domb tetején. Mikor a domb lábához ért egy kész állatkert várta. Nem is habozott egy energia hullámmal meg is palta őket, amitől szétszéledtek legalább is azt hitte. Olyan érzése támadt mintha 24db ízeltláb mozgolódna rajta. Rá akaszkodott Szarumán pók osztaga (név szerint: kicsi snickers, Bounty és Twix) amint észrevette őket elkezdett sikoltozni és a földön hemperget. Sikeresen szét is nyomta a pókokat, de nem maradt egy perc nyugta sem amint felkelt már neki is ugrott Szarumán legújabb kedvence (egy warg aminek nem adott nevet). Azt röptében lecsapta a Durandallal. Majd hallotta, hogy egy nagyra nőt galamb próbálja hátba támadni. Ahhoz hozzá vágta az Excaliburt. Majd jött az utolsó állatka a Dugza. Annak sikerült egy csapást bevinnie Xenoviának. De ő is úgy végezte, mint a többi. El kezdett felmászni a dombra szinte sértetlenül, de fáradtan. Gyorsan végett kell ennek vetnie. Mikor felért egy zokogó vénember látványa fogadta. Épp síratta az elesett társait. De amint észrevette Xenovia szánakozó tekintetét felkelt és megtörölte szemeit.
- Azt hitted, hogy csak ennyi dobozfegyverem van? – Kérdezte és elő vette az utólsó dobozát – Bosszuld meg a többieket Horha Shirin Dürehel Zsígmi Xatagon Grádzsá – és egy rinocérosz öklelte fel Xenoviát.
Xenovia a földön. Az orrszarvú épp el akarja taposni. S ekkor megszólalt Pörölykezű Helm kürtje és a Rohani sereg özönlött ki Helmszurdokból  (mert jelentést kaptak, hogy Szarumán erre ólálkodik) és elkezdték feléjük venni az irányt. Szarumán nem is habozott felült Horhára és el akart vele menekülni. De látta az éppen a kardján támaszkodó lányt és megsajnálta. Őt is felrakta a hátasára és együtt menekültek el. Ki egyeztek egy döntetlenbe az út során.

Döntetlen: Mind2 nevelő B szintre léphet

Karna Vs Saber Alter (Tibi Írása)
A mostani harcunk Saber Alter, és Karna között fog lezajlani. A harcot reggel 6-kor, Rohan Legelőin tartották meg. A harcosaink fáradtak voltak, Matt féle halálkávét ittak a harc előtt. Elkezdődött, Karna és Saber egymásnak ugrottak a cicaharc közben egy feltűnő alak közbelépett. Dave multija volt az, ki a shichi fegyházában raboskodott mostanáig. -Mégpedig itt nem lesz harc! -kiáltotta fel Dave multija, miközben árulta a kalandozott cuccait a nézőknek. Az események közben az egyik néző (névszerint VirágtipróHUN) szintén beszállt a harcba, majd kiiktatva Dave multiját átadta a stafétát a versenyzőknek. A cicaharc tovább folytatódik. Eltelik egy óra, még mindig tart a harc, kisebb sebeket okoztak egymásnak. Egyszercsak Karna összedől, nem tud tovább harcolni. A maradék lélekenergiájával felkiált: "Engem legyőzhetsz, de snickers multiját sosem!" Blackangel győzött.
Győztes: Blackangel B szintre léphet

Arata Vs Szauron (Yolo írása)
Hajnal 4 órakkor találkozott egymással a 2 harcos, azonnal ellenségként néztek farkasszemet. Ki tudja mennyi ideig mehetett ez így tovább, végül Amon vártornya mögül megcsillant az első napsugár, ezzel párhuzamosan pedig Arata Mágus Módba lépett, és egy Fehér Villámot lőtt Szauronra. Eltalálta a Sötét Urat, viszont minimális sebzést okozott csak. Akár ki is térhetett volna, viszont ezzel is meg akarta mutatni Arata-nak, hogy nem fél a halandók mágiájától. Hirtelen feltünt Szauron Ork osztaga is, akik azonnal meg is rohamozták Arata-t. Kasuga viszont felrepült magasabbra, majd 1-2 Vörös Tűzágyúval eltávolította azokat az útból. Viszont a Nagyúr megunta a játszadozást, és Arata-ra illúziót bocsájtott. Arata eleinte kétségbeesetten próbálta elkerülni az illúzió által teremtett "mágiákat", szerencsére sikeresen észrevette, hogy ez az egész nem valóságos. Ezáltal sikerült megtörnie az illúziót, majd rúnákkal támadta meg Szauront, aki még a páncélja ellenére is elszenvedett jelentős sebzést. Kasuga viszont elbízta magát, és túl közel került Szauronhoz, aki hatalmasat sújtott ellenfelére buzogányával. Mindketten komoly sérüléseket szenvedtek, végül Arata egy Shakkahou-t, Szauron pedig egy Tűz lövést alkalmazott. Ennek a végeredménye egy elég nagy robbanás lett, ami mindkét felet kiütötte.
DÖNTETLEN: mind2 nevelő B szintre léphet

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!