KHR - Illusionists

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 
Indulás: 2013-08-01
 
B szintű Vizsga

Kiritsugu vs Fake Assasin (Blackangel írása)
Vajon ki lesz a méltó nyertes? Illedelmesen bemutatkoznak egymásnak, majd a bíró bele fúj a sípjába. És a harc elkezdődött! Assasin aktiválja magán a jelenlét elrejtést, ám túlkésőn és be is kapta az első lövést. Kiritsugu senkivel nem cicózik. Assasin egy villámpajzsot használ, hogy kivédje a lövéseket, de semmit nem ért. Ezek után Assasin teljesen dühbe gurult és kardjával kezd támadni, de annyira rosszul forgatja a kardot, hogy amint az ellenfél golyózáport indít, ki is esik a kezéből és rengeteg sebzést kap. Kiritsugu megengedi ellenfelének, hogy vegye fel nyugodtan a kardot, ő addig boostolja magát. Asssasin erre csak még mérgesebb lesz. Assasin továbbra is próbál védekezni, de folyamatosan kudarcba torkollik. Kiritsugu kezd unatkozni, így még jobban bekeményít és folyamatosan lő és lő. Assasin számított erre, hála a 6 pontos taktikusságának és extrám hárítással kivédte a felét, a többit viszont megint bekapta és egyre jobban sebződik. Viszont még mindig kitartóan küzd! Nem adja fel és újra támadásba lendül. Kiritsugu lőne, de elfelejtette újra tölteni a pisztolyt és igen!!! Sikerült Assasinnak megvágnia az ellenfelét, mégpedig egy elég mély sebet okozott. Kiritsugu hátraszaltózott, majd öltönyéből előszedett egy gránátot és Assasinhoz vágta, aki hatalmasat repült hátra. Assasin még fel se fogta mi történt, amikor is Kiritsugu használva az eredet lövedéket, teljesen földre terítette Assasint, aki végül elájult a sok sebzés miatt.
Győztes: Kiritsugu, B szintre léphet

Escanor vs Crona (Abnoba írása)
A harc kimenetele már tiszta volt Escanor előtt, még mielőtt elkezdődött volna. Ahogy elindult a vizsgahelyszín felé, látta ahogy a Nap egyre feljebb kúszik az égbolton, növelve egyébként is óriási erejét. Hamarosan elért a bánya egyik bejáratához, ahol lekúszott, és elkezdte keresni Cronát.
Ahogy haladt a bánya járatai között, egyszer csak egy furcsa zajra lett figyelmes. Hallotta, ahogy fém ütközik egymásnak, nem erősen, de tisztán kivehető volt a csörömpölés zaja.

 • Nem számít mire készül, ellenem esélye sincs – gondolta Escanor, majd magabiztos léptekkel megindult a hang irányába.

Crona a bánya másik felén lévő bejáratot használva jutott be a vizsga helyszínére. Tudta, hogy  Escanor az egyik legnehezebb ellenfél, akit kaphatott, ráadásul pont délben kell harcolnia vele! Hogyha nyerni akar, akkor szüksége lesz egy tervre, egy csapdára, ami még Escanoron is kifoghat. Tudta, hogy nincs sok ideje, ezért sietnie kell.
Escanor egyre csak haladt a zaj irányába, mígnem egy ajtóba nem ütközött, de az furcsamód zárva volt. Természetesen ez nem okozott gondot Szent Kincsének, Rhittának, ami nagy robajjal könnyedén kettéhasította a faajtót. A bányának a legnagyobb részéhez ért, ahol a munkálatok folyhattak régen, a falakról mindenhol csákányok és bányász-eszközök lógtak, az elhagyatott csilléken még érezni lehetett a szén szagát. A bánya magassága elképesztő volt, a tetejét látni sem lehetett, csak pár fentről lógó lánc alapján lehetett megtippelni, hol is lehet a plafon. Ahogy végignézett a a gigantikus katakombán, megakadt a szeme egy kistermetű személyen.

 • Szóval te lennél Crona – mondta – Nagy csalódottsággal tölt el, hogy egy ilyen szánalmasan gyenge ellenfelet kaptam.

Crona idegesen állt egyhelyben, meg sem mozdult.

 • Nem lehet hogy tényleg ilyen magabiztos – gondolta – csak tetteti az egészet, hogy megfélemlítsen, de ellenséges terepre sétált be, nem tudja hogy hol milyen csapda várhat rá, biztosan fél!
 • Miért félnék valakitől, aki gyengébb nálam? – kérdezte Escanor, kitalálva Crona gondolatait.

Crona hátrahőkölt, rájött hogy ellenfele úgy olvas benne, mint egy nyitott könyvben.

 • A csapdákról is tud? – gondolta – Nem, az lehetetlen.

Olyan gyorsan történt a dolog, hogy Crona felfogni is alig bírta. Escanor fejszéje már repült is feléje, csak a puszta kezével tudta blokkolni a hirtelen támadást.

 • Ennél azért többre számítottam tőled – mondta Escanor, majd megindult ellenfele felé, hogy bevigye a végső csapást. Hirtelen azonban megütötte a fülét egy ismerős hang. Fülsüketítő csörömpölést hallott a feje fölül, azonban mire ki próbált volna térni, már késő volt.
 • Sikerült! – gondolta Crona – tudtam, hogy annak az izomagyú idiótának nem fog feltűnni a csapda. Bár nem okolom, lehetetlen volt észrevenni. A tömegcsökkentő varázslatot használva fel tudtam tenni egy rakás csillét a plafonon lógó láncokra, majd a Lock technikával odazártam őket. Ezután feloldhattam a tömegcsökkentést, és csak a megfelelő pillanatra kellett várnom, amikor a csillék zárját feloldhatom, és a sok tonnás súly Escanorra zuhan, ezt még ő sem élhette túl!

Crona diadalittasan megindult legyőzöttnek hitt ellenfele felé, hogy a Ragnarok segítségével végezhessen vele. Azonban amikor közelebb ért, érezte, hogy Escanor fejszéje nekipréselődött a hátának.
Teljes erővel a csilléknek ütközött, kis híján eszméletét vesztette. Próbált feltápászkodni, de egy erős kéz hirtelen megragadta.

 • Elfelejtetted talán, hogy kedvem szerint visszahívhatom a fejszémet? Nem elég hogy hasznavehetetlen vagy a közelharcban, még ostoba is vagy.

Crona majd szétrobbant a dühtől - Hogy merészel így beszélni velem ez a tapló?! Méghogy haszontalan a közelharcban? A Ragnarokom ellen esélye sincs! – gondolta.

            Crona hátraugrott, majd aktiválta a Fekete Vér Őrülete technikáját, amivel egy teljesen kiszámíthatatlan harcmodorra tesz szert.

 • Oh, szóval még fáradtál bele a szánalmas próbálkozásaidba? – nevetett Escanor – Remélem tudsz mutatni valamit, ami nem untat.

Crona ész nélkül megindult felé, egyetlen cél hajtotta, még pedig az, hogy legyőzze ezt a semmirekellőt.  A Ragnarokot átváltva Démon Kard módba sprintelt ellenfele felé, készen állva arra is, hogy ezzel akár meg is ölheti őt.
Escanor ezzel mit sem törődve hátralendítette a kezét, hogy egy végső csapással elpusztítsa Cronát. Már lendült a keze, érezte a szájában a győzelem ízét, de hirtelen megállt teljesen. Érezte, ahogy kezén folyik le a saját vére, viszont furcsamód a kezét nem érezte.

 • A Ragnarokom lehetővé teszi, hogy a véremet fegyverként használjam, és nem vetted észre mennyi vér maradt a fejszéden az előző támadásodból – ordította Crona – Elvágtam az inakat a jobb kezedben, teljesen védtelen vagy!

Azonban Crona még nem végzett. A fejszén lévő vér hirtelen sok vékony, hosszúkás szakasz formájában kezdett fel-alá cikázni Escanor körül, átszúrva a büszke harcos minden testrészét.Azonban ő továbbra is csak állt ott, magabiztos tekintettel az arcán.

 • Bevallom, nem vagy annyira szánalmas ellenfél, mint ahogy azt gondoltam – mosolyodott el Escanor – azonban vége a játszadozásnak, itt az ideje hogy befejezzük ezt.

Escanor aktiválta a Testerősítő mágiáját, majd egy suhintással széttörte maga körül a fegyverré alakított vért. Bal kezével megragadta Szent Kincsét, Rhittát, majd egy erőteljes suhintással nekivágta ellenfelének.

Crona még egyszer utoljára megpróbált feltápászkodni, de vért köpött, visszaesett a padlóra és eszméletét vesztette.

Escanor diatalittasan sétált ki a bányából. Ismét bizonyította a világnak, hogy van alapja az óriási büszkeségének.

Győztes: Escanor, B szintre léphet

Lándzsás Ren Vs Avicebron Atya. 10 Óra - Maffia Sziget (Natsu írása)

Egy szép Vasárnap délelőtti napon Tao Ren és Aviceborn egyszerre érkeztek meg a B-vizsgás helyszínére, Aviceborn nézegette az óráját és valamit be is állított rajta. Ekkor el érkezett a várva várt harc, Ren elő vette kardját és azzal készült megtámadni Avicebornt de ekkor valami el kapta hátulról nem más mint Aviceborn egyik góleme kapta el Rent hátulról ekkor Bason sikeresen le szedte a gólemet majd fuzionált is Rennel és elővette lándzsáját majd megállíthatatlanul robogott Aviceborn felé de ő sem volt rest megidézett két harci gólemet Ren az egyiket le rúgta amelyik ettől fel borult de a másik meg ragadta lábát és földhöz akarta csapni. Ren időben reagált és lándzsáját földnek szegezve meg állította a becsapódást Aviceborn ekkor egy gyorsított varázslattal Shakkahou - Vörös Tűzágyúval tiszta találatot vitt be Rennek ezek után Ren le vágta a gólem karját és elpusztította a gólemet. Aviceborn gyorsított varázslattal megidézett még három gólemet akik körül vették Rent, úgy tűnt most nagy bajban van de ekkor O.S. Golden Over Soul-t használt és a lándzsája át is változott erősebb formájába és le ütötte a gólemeket, majd a leggyorsabb úton akart Avicebornhoz jutni így be vetette a Kirobbanó Over Soul-t és hatalmas sebességgel repült felé. Rey az utolsó pillanatban ki bírt térni oldalra aktiválta a Rúnáit és be vetette a testerősítő mágiát is és gyomron rúgta Rent majd jó paphoz híven ki akarta űzni a „démont Renből” el is kezdi az Igét mormolni majd szentelt vizet fröcsköl Ren arcába senki nem gondolta volna de be vált ez a módszer Bason és Ren fúziója véget ért majd Aviceborn ki vette Ren kezéből a fegyvert, le ült egy gólem hátára majd a combjainak hassal fektette Rent és el fenekelte miszerint: „Gyerekeknek nem szabadna fegyverekkel játszadozniuk” de Ren észbe kapott, hogy most egy harc van és mi a fene történik, ekkor állon rúgta Avicebornt aki rögtön át esett a gólem másik oldalára, Ren ezt a kis időt felhasználva akart újra egyesülni Basonnal de ekkor Aviceborn használta a Gandr rúnát ami Ren elmeállapotát meg zavarta így nem bírt sikeresen egyesülni Basonnal csak 10%-osan de ez is dobott az erején és állóképességén. Majd mindketten használták a Testerősítő mágiát Aviceborn még rúnait is be vetette amivel csak tudja boostolni magát így meg kezdődött a csetepaté ütötték egymást ahol csak érték a védekezéssel nem is törődve majd el érkezett a 10:20 perc Aviceborn órája meg szólalt majd mindketten meg álltak a verekedésbe Ren kérdően nézett Avicebornra mindketten el fáradtak már de nem látták a végét ennek az egymást püfölésnek ekkor Aviceborn Atya fel ajánlotta, hogy egyezzenek meg egy döntetlenben és kísérje el a teplomba ahol éppen misét kell tartania és neki még egy gyóntatást is vállal ha szüksége van rá. Ren bele ment mivel Bason még mindig nem akarta a teljes fúziót hiszen meg lett szenteltvizezve és Ren is el fáradt, így kezet fogott Avicebornnal és együtt mentek az esedékes misére.
Döntetlen: Tao Ren(Deni) és Aviceborn(Reynald) mindkét fél B-szintre léphet.

Galahad vs Orsi Orfai (Foxy írása)

Mikor a vizsgázók megérkeztek a harcuk helyéül választott tájra, egy gyönyörű dombos-füves puszta tárult eléjük. A kék ég amerre láttak, az árnyékuk pont a talpuk alatt állt. A szél kellemesen hűsítően fújt, és a látképen egy sziklás-füves dombon lévő vár állt. A vizsgázók sajnos nem csodálhatták sokáig a látványt, mivel megzendült a harc kezdetét jelző kong, és egyből egymás torkának estek. Orsi finn shottok sorozatát kezdte Galahadra lőni, de az könnyedén levédte őket pajzsával. Teremtett pár földgólemet, amik lefogták Orsi atyát. Galahad minél hamarabb be akarta fejezni a harcot, mert keresztény ember létére nem akart egy papot bántani. A plébános úr aktiválta a harmadik szintű testerősítő mágiáját, elmondott egy imát és kuro kagikat húzott elő fekete pap egyenruhájának ujjaiból. Megidézte démon medvéjét hogy amég az közelharcban sorozza a Patkánykirály pajzsát, addig ő pengéivel dobálva legyőzheti. Sajnos nem jött be a terve, mivel Galahad használta a mana védelmét, megidézett egy adag harci gólemet, amiket ellátott ehwaz rúnával, és lefogta a medvét. A fekete kulcsokat is hatásosan hárította, nem véletlenül volt pajzsos hős előző életében. Illúziót keltett, amik miatt Orsi Reynald főpap tündöklő miséjét látta maga előtt. Könybelábadt a szeme, de mikor sikerült kikászálódnia az illúzióból, már túl késő volt. Galahad miután legyőzte a medvét, összekombinálta gólemeit, és egy hatalmas kigyúrt patkány képére alkotta azt. Ezután ráírta keményítő rúnáját, kombinálta vele a Full Metal dark bringjét amitől fémes vázat kapott, valamint tömegcsökkentő varázslatot használt rajta, hogy könnyedén tudjon mozogni. Felszállt a vállára, és mikor Orsi visszatért az illúzióból, már egy hatalmas felette lógó vasököl fogadta. Az atya utolsó elkeseredettségében felajánlotta, hogy elmondt Galahad lelkéért egy imát, és még a gyerekeit is megkereszteli neki, csak had nyerjen. Sajnos az illúziókkal eltorzított elméjű patkánykirály lelkén nem fogott a szép szó. Feloldotta sújcsökkentő varázslatát, és a hatalmas vasököl lecsapott a tehetetlen papra.
A harcot Galahad nyerte! Sikeresen B szintre léphet.

Achilles vs Ryuuko(Foxy írása)

Az óra éppen hatot ütött, mikor vizsgázóink egy hajón találták magukat. Annak ellenére hogy tél volt, és ilyenkor már hamar sötétedik, a nap úgy fénylett mintha muszáj lenne. Este hat órakkor ez nem a megszokott, de ez van. Körülnéztek, és a sötét, viharvert kalózhajón kívül csak az óceánt látták akármerre néztek. Ryuukonak egyből leesett a szitu, és tudta, hogy sokkal gyengébb Achillesnél, ezért minél hamarabb támad annál több előnyre tesz szert. Rider egy ideig még bámulta a gyönyörűen csillogó vizet, de hamar észbekapott amikor az oldalát egy vízlövés érte. Körülnézett, de nem látta sehol a lányt, aki már minden testerősítést aktivált magán, és jelenlét elrejtéssel közel került Achilleshez. Az utóbbi sem tétlenkedett, azonnal elővette különleges lándzsáját, és forgatni kezdte maga körül, ezzel védve magát az esetleges támadásoktól. Ryuuko látta hogy nincs esélye lesből támadni, ezért nagy sebességgel megrohamozta. Célbavette Lancer sarkát, mivel tudta hogy az a gyengepontja, de a lándáshős sikeresen elugrott a támadás útjából. Ő is aktiválta a 2. szintű testerősítő mágiáját, majd heves párbajba kezdtek. Hiába volt két ollópengéje Ryuukonak, így is hátrányba került, mivel Achilles minden támadásán érezni lehetett emberfeletti erejét, és magasabb statjait is. Ryuuko lángra lobbantotta cosmóját, és a pillanat hevében arcba rúgja Ridert, ettől az hátra esik. A lány kihasználja az alkalmat, és olyan távol próbál kerülni Ridertől amennyire csak lehet, viszont neki elege lesz a játszadozásból, minél hamarabb rangot akar lépni, ezért száguldó üstökösével irdatlan sebességgel ront a feltűnően alulöltözött leányzó felé. Ryuukonak nem volt esélye a menekülésre, így hát hogy legalább a veséjét ne szúrják át, gyorsan kiugrott a hajóról, ezzel feladva a küzdelmet.
Győztes: Achilles! Sikeresen B szintre léphet.

 

 

Az oldal bezárva.
Újbóli nyitás előreláthatólag Decemberben.

 
 
 
 
 
 


Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!